0
Onbeperkt
BMW Careproducts - Hier vind u onderhoudsmiddelen en toebehoren voor de verzorging van het interieur en exterieur van uw BMW.
Bezig met laden...
Natural Air refill-kit Vitalizing Woods

Vitalizing Woods is een geurcompositie van licht houtachtige elementen in combinatie met verfrissende sinaasappel en subtiele vanille. De BMW Natural Air refill-kit omvat drie geursticks.

€ 10,45
Natural Air refill-kit Balancing Amber

Exotische bloesems en diverse kruiden vestigen een zoet-kruidig accent. De BMW Natural Air refill-kit omvat drie geursticks.

€ 10,45
Natural Air refill-kit Energizing Tonic

​In de interieurgeur Energizing Tonic voeren eucalyptus en rozemarijn de boventoon. De BMW Natural Air refill-kit omvat drie geursticks.

€ 10,45
Natural Air refill-kit Purifying Green Tea

De interieurgeur Purifying Green Tea wordt gekenmerkt door een fruitig fris accent. De BMW Natural Air refill-kit omvat drie geursticks.

€ 10,45
Cabrio onderhoudsset

Volledige set voor het optimale onderhouden van uw stoffen BMW cabriodak.

€ 46,20
Impregneermiddel voor de cabriokap

Voor het impregneren van gereinigde textielkappen. Uitstekende bescherming tegen weers- en milieu-invloeden en voorkomt verkleuring bij regelmatig gebruik.

€ 22,00
Cabriokapreiniger

Verwijdert en beschermt de cabriokap tegen vuil en verkleuring van lichte en donkere stoffen kappen.

€ 18,15
Natural Air Starter Kit

De startset van de parfumlijn BMW Natural Air verspreidt een aangename geur in het interieur van uw BMW.

€ 20,90
  1  2   

Met uiterste zorg hebben wij ons assortiment originele BMW CareProducts samengesteld. Mocht u een specifiek artikel zoeken die u niet in onze BMW webshop kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier!