In onze BimmerParts webwinkel hebben we meerdere mogelijkheden om een bestelling te betalen. Al de betaalmethodes zijn 100% veilig. Hieronder leggen wij u uit welke betaalmethodes we momenteel aanbieden.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Er worden voor iDEAL betalingen geen extra kosten berekend!

Betalen met MisterCash/BanContact

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen eenvoudig online betalen via de eigen bank.

 • MisterCash/BanContact is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • MisterCash/BanContact is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de MisterCash/BanContact betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Er worden voor MisterCash/BanContact betalingen geen extra kosten berekend!

Betalen met SOFORT Banking

SOFORT Banking is beschikbaar in 8 Europese landen. Wanneer u kiest om met SOFORT Banking te betalen, wordt u na het bestellen doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u het land van herkomst en uw bank. U kunt inloggen met de gegevens van uw eigen online bankomgeving en de stappen volgen om de betaling af te ronden. 
 • SOFORT Banking is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • SOFORT Banking  is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd. 

Betalen met Giropay

Duitse klanten kunnen vertrouwd betalen via Giropay. Wanneer u Giropay selecteert kiest u uw bank in de lijst met deelnemende banken. Hierna logt u in op de online omgeving van Internetbankieren. Hier kunt u uw betaalgegevens inzien en toestemming geven voor de betaling. Na autorisatie ontvangt u een bevestiging. 
 • Giropay is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Giropay is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de Giropay betaling is 'realtime' en dus meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Betalen met Creditcard

Wanneer u kiest om met uw Creditcard te betalen, wordt u na het bestellen doorgestuurd naar onze hoogst beveiligde betaalomgeving. Hier vult u de gegevens van uw Creditcard in, zoals het kaartnummer, de vervaldatum van de kaart en de validatiecode. De pincode heeft u daarintegen niet nodig. Door de gevraagde gegevens in te voeren, autoriseert u daarbij de betaling. 

Het kan zijn dat u de scanner of cardreader van uw bank moet gebruiken na het invullen van de gegevens. U kunt er tevens voor kiezen om de betaling extra te beveiligen met een wachtwoord. Mastercard noemt dit wachtwoord 'Mastercard Securecode' en Visa gebruikt de term 'Verified by Visa'.

Betalen met PayPal 

Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account, uw bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvang u van ons altijd een ontvangstbevestiging waarin ook een link naar het PayPal betaalproces is opgenomen. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb u met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Na het verloop van deze drie uren, is betalen helaas niet meer mogelijk. Uw bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Riverty - Betalen binnen 14 dagen na ontvangst

Verrassend zorgeloos online winkelen! Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je van Riverty een betaaloverzicht in de Riverty app of per e-mail. Deze kan je direct via de app, de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen via overschrijving.

Heb je een iPhone of Android toestel? Download dan de gratis App in de App of Play Store.   

De Riverty App:

 • Compleet overzicht van al je betalingen
 • Beheer al je betalingen met één app
 • Je betaalgeschiedenis altijd en overal bij de hand

Indien u uw bestelling afrekent via Riverty (achteraf betalen) gaat u tevens akkoord met de voorwaarden van Riverty. Deze kunt in hier vinden:

Riverty voert voor www.bimmerparts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Let op: Je kunt enkel gebruik maken van de betaaloptie Riverty bij een bestelling met een totaalbedrag tot €250,-.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat u, na het plaatsen van uw bestelling, het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van BimmerParts.

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • ​Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
 • Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.
 • Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen. Indien het door u bestelde artikel niet voorradig is, wordt deze besteld nadat wij de betaling ontvangen hebben.

Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer!
U kunt per email onze Bankgegevens opvragen om de order te betalen.

Taxfree binnen de Europese Unie

Als u binnen de EU (maar buiten Nederland) woont en beschikt over een BTW-nummer, dan kunt u op de volgende manier taxfree / intracommunauitaire levering zonder BTW kopen: plaats via de winkelwagen uw bestelling en kies voor de betalingsmethode Vooraf overmaken. Mail vervolgens uw ordernummer met verzoek naar info [at] bimmerparts.nl. Wij passen de factuur aan en mailen deze naar u, waarna u de betaling middels bovenstaande betaalmethodes kunt voldoen.
Dit kan alleen van te voren aangegeven en niet achteraf nogmaals gefaliciteerd worden.