In onze BimmerParts webwinkel hebben we meerdere mogelijkheden om een bestelling te betalen. Al de betaalmethodes zijn 100% veilig. Hieronder leggen wij u uit welke betaalmethodes we momenteel aanbieden.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Er worden voor iDEAL betalingen geen extra kosten berekend!

Betalen met MisterCash/BanContact

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen eenvoudig online betalen via de eigen bank.

 • MisterCash/BanContact is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • MisterCash/BanContact is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de MisterCash/BanContact betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Er worden voor MisterCash/BanContact betalingen geen extra kosten berekend!

Betalen met PayPal 

Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account, uw bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvang u van ons altijd een ontvangstbevestiging waarin ook een link naar het PayPal betaalproces is opgenomen. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb u met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Na het verloop van deze drie uren, is betalen helaas niet meer mogelijk. Uw bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

AfterPay - Betalen binnen 14 dagen na ontvangst

Verrassend zorgeloos online winkelen! Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je van AfterPay een betaaloverzicht in de AfterPay app of per e-mail. Deze kan je direct via de app, de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen via overschrijving.

Heb je een iPhone of Android toestel? Download dan de gratis App in de App of Play Store.   

De AfterPay App:

 • Compleet overzicht van al je betalingen
 • Beheer al je betalingen met één app
 • Je betaalgeschiedenis altijd en overal bij de hand

Indien u uw bestelling afrekent via AfterPay (achteraf betalen) gaat u tevens akkoord met de voorwaarden van AfterPay. Deze kunt in hier vinden:

AfterPay voert voor www.bimmerparts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat u, na het plaatsen van uw bestelling, het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van BimmerParts.

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • ​Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
 • Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.
 • Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen. Indien het door u bestelde artikel niet voorradig is, wordt deze besteld nadat wij de betaling ontvangen hebben.

Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer!
Onze rekeninginformatie:
IBAN: NL53RABO0378555278 BIC: RABONL2U
ten name van Botrade bv / BimmerParts.

Taxfree binnen de Europese Unie

Als u binnen de EU (maar buiten Nederland) woont en beschikt over een BTW-nummer, dan kunt u op de volgende manier taxfree kopen: plaats via de winkelwagen uw bestelling en kies voor de betalingsmethode Vooraf overmaken. Mail vervolgens uw ordernummer met verzoek naar info [at] bimmerparts.nl. Wij passen de factuur aan en mailen deze naar u, waarna u de betaling middels bovenstaande betaalmethodes kunt voldoen.