Verzendkosten

Bestemming Standaard pakket  Brievenbus pakket Groot pakket Extra groot pakket
Nederland € 6,95 € 4,95 € 9,95 € 34,95
België € 9,95 € 9,95 € 12,95 € 49,95

 

Vervoerders

DHL
In de meeste gevallen vervoerd DHL jouw bestelling voor ons. Via DHL word je tijdens het verzendproces netjes op de hoogte gehouden van de status van je pakket. Je ontvangt na aanmelding van het pakket automatisch de track&trace code, waarmee je jouw pakket kunt volgen, via e-mail. 

PostNL
In sommige gevallen maken wij gebruik van verzending via PostNL. Via PostNL word je tijdens het verzendproces netjes op de hoogte gehouden van de levering van je pakket. Je ontvangt na aanmelding van het pakket automatisch de track&trace code, waarmee je jouw pakket kunt volgen, via e-mail. 

Na aanmelding van je pakket word deze in de meeste gevallen binnen 1 werkdag thuisbezorgd. Uitzonderingen van 2 werkdagen kunnen voorkomen. 

Koerier
Pakketten buiten de maximaal toegestane afmetingen van DHL en PostNL worden vervoerd door een door ons ingehuurde koerier die de pakketten binnen Nederland en België voor ons bij je afleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lange spoilers, lippen en sideskirts. Voor deze pakketten ontvang je geen track&trace code, maar in de meeste gevallen neemt de koerier persoonlijk contact met je op omtrent de levering van je bestelling.

Nadat de koerier jouw bestelling op onze locatie heeft afgehaald wordt deze in de meeste gevallen binnen 1 á 2 werkdagen thuisbezorgd. Voor adressen in België dien je rekening te houden met een mogelijk langere bezorgtijd. 

Kleinmateriaal
Het is niet mogelijk om kleinmateriaal te laten bezorgen in een envalop. Het komt te vaak voor dat deze niet in goede orde bij de ontvanger aankomen, waarna wij niet kunnen nagaan wat er met het pakketje is gebeurd.
Wij versturen uw bestelling daarom enkel via track&trace post, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zien wanneer er onverhoopt iets mis gaat tijdens het verzendproces. 

Vragen?

Heb je tijdens het verzendproces vragen over de status van je pakket, kun je de track&trace informatie niet raadplegen of blijft de bezorging van je pakket uit? Neem dan contact op met onze klantenservice