Verzendkosten

Bestemming Standaard pakket  Brievenbus pakket Groot pakket Extra groot pakket (koerier)
Nederland € 6,95 € 4,95 € 9,95 € 34,95
België € 9,95 - € 13,95 € 49,95
Duitsland € 12,95 - € 19,95 € 75,00

Bezorging

Tijdens het verzendproces word je netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Je ontvangt automatisch de track&trace code van de vervoerder wanneer deze is ontvangen op het depot.

  • DHL Standaard - Dit is onze standaard verzendmethode. Na aanmelding van je pakket bij de vervoerder word deze in de meeste gevallen binnen 1 werkdag thuisbezorgd. 
  • DHL Evening Delivery - Indien je kiest voor DHL Evening Delivery wordt je pakket op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur thuisbezorgd.
    Let op: geen bezorging in het weekend en enkel mogelijk voor adressen binnen Nederland.
    Voor avondbezorging geldt een toeslag van € 1,00.
DHL bezorger gemist? Met de gele 'bezorger gemist kaart' kun je tot 23.59 uur die dag het bezorgmoment of -adres online aan passen. Dan weet je zeker dat je je pakketje snel hebt. Zo gepiept.


Koerier
Pakketten buiten de standaard afmetingen voor pakketpost vallen worden vervoerd door een door ons ingehuurde koerier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lange spoilers, lippen en sideskirts. Voor deze pakketten ontvang je geen track&trace code, maar ontvang je op de dag van bezorging een notificatie per e-mail.
Nadat de koerier jouw bestelling op onze locatie heeft afgehaald wordt deze in de meeste gevallen binnen 1 á 2 werkdagen thuisbezorgd. Voor adressen in België dien je rekening te houden met een mogelijk langere bezorgtijd. 


Vragen?

Heb je tijdens het verzendproces vragen over de status van je pakket, kun je de track&trace informatie niet raadplegen of blijft de bezorging van je pakket uit? Neem dan contact op met onze klantenservice